Кюстендил. В съвместното предаване на Радио Фокус – Пирин и

...
Кюстендил. В съвместното предаване на Радио Фокус – Пирин и
Коментари Харесай

Акценти в предаването „Зона Кюстендил” на Радио „Фокус” – Пирин

Кюстендил. В взаимното предаване на Радио „ Фокус ” – Пирин и Община Кюстендил „ Зона Кюстендил ” ще сложим акцент върху есенно-зимния сезон, отоплението на просветителните и обществени институции, както и върху готовността на общината за усложнена метеорологична конюнктура. От няколко години голямата част от постройките на просветителните институции са газифицирани, само че в това време се работи по обезпечаването на различно отопление, в случай че възникне такава нужда. Въпреки, че една част от учениците сега се образоват в електронна среда, в образователните заведения се поддържа оптимална за сезона температура.
На територията на общината са съсредоточени многочислени обществени услуги, в които са настанени десетки консуматори. Това постанова общината да подсигурява в пространствата нужната среда през този сезон, обвързвана с комфорта на хората, ползващи се от общественото подкрепяне.

В предаването ще приказваме и за готовността на Община Кюстендил за зимния сезон. Ще ви представим координацията сред обособените институции, направените проекти за деяние при усложнена метеорологична конюнктура, както и работата на единната избавителна система. До 10 декември е срокът, в който искащите деца и възпитаници имат опция да се включат със свои произведения в обичайния общински конкурс " Коледа е, стават чудеса ". Повече по тематиката ще научим от шефа на Обединен детски комплекс – Кюстендил Бойко Малинов.

Предаването „ Зона Кюстендил ” се излъчва всеки понеделник от 12.00 часа до 13.00 часа. Водещ на предаването е Венцеслав Илчев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР