Кюстендил. Трима мъже са задържани в Дупница при специализирана полицейска

...
Кюстендил. Трима мъже са задържани в Дупница при специализирана полицейска
Коментари Харесай

Трима мъже са задържани в Дупница при специализирана полицейска операция срещу разпространението на наркотици

Кюстендил. Трима мъже са арестувани в Дупница при профилирана полицейска интервенция против разпространяването на опиати, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил . Операцията е извършена от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ към Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил и Районно ръководство – Дупница. В хода на интервенцията са арестувани трима млади мъже – дилър и консуматори на опиати.

От двама от тях са конфискувани по 1 опаковка канабис, от вкъщи на дилъра в село Джерман е конфискуван буркан със суха листна маса - канабис, типът на високорисковото наркотично вещество е открит с полеви наркотест. Задържаните мъже са на възраст 24 година, 20 година и на 18 година 24-годишният – с название Целувката, е прочут на полицията с незаконни действия по линия на опиати. До задържането му се е стигнало след интервал на наблюдаване. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

В края на предходната седмица бобовдолски служители на реда са провели профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията срещу данъчната система. В рамките на извършените профилирани дейности, в търговски обект в Бобов дол, лек автомобил и къща в село Шатрово, е открито и и конфискувано количество от 3000 л алкохолна течност, както и две уреди за произвеждане на алкохол. По случая са формирани 2 досъдебни производства, известен е дежурен прокурор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР