Кюстендил. Само за два месеца служебното правителство показа, че когато

...
Кюстендил. Само за два месеца служебното правителство показа, че когато
Коментари Харесай

Христо Терзийски, ГЕРБ – СДС: Служебното правителство показа, че когато няма стабилно управление, сигурността на малките и отдалечени населени места престава да е приоритет

Кюстендил. Само за два месеца служебното държавно управление сподели, че когато няма устойчиво ръководство, сигурността на дребните и отдалечени обитаеми места престава да бъде приоритет. Трябва да мислим за районите и страната отговорно и в вероятност, а не да разочароваме хората с ежедневни политически кавги и интриги. На 11 юли България има опция, с вашата поддръжка, да се върне на своя европейски път - с безапелационния ви глас за номер 5 - коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. Това съобщи лидерът на листата на обединението за област Кюстендил Христо Терзийски по време на среща с поданици на община Трекляно, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На срещата участваха и претендентите за народни представители Михаела Крумова и Станислав Тенев.

Михаела Крумова удостовери думите на Терзийски и означи, че сега бизнесът е под огромен стрес, тъй като са спрени всички помощи и заплащания, с които е подпомаган по време на коронавирус рецесията. „ Като се усили безработицата, това ще се трансформира в сериозен обществен проблем. Жан Виденов се явява на изборите в този момент. Странно за какво това ми припомня за 97-ма и по този начин, както вървят нещата, зимата може и да гладуваме “, съобщи Крумова. „ Ако те за 2 месеца демонстрират какво могат, не желая и да си помисля какво могат да създадат в границите на 1 година “, уточни третата в листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за област Кюстендил.

За постигнатото в областта на земеделието през миналите години с жителите на най-малката община в България поговори седмият в листата Станислав Тенев. „ Хубаво е, че държавното управление на Борисов съумя да зашити тази политика и за идващия програмен интервал. Субсидии за земеделците ще има, успяхме да договорим даже по-високи суми Не би трябвало да се отхвърляме от цялото това нещо “, прикани Тенев.

Пред претендентите от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили локалните поданици споделиха, че са разтревожени за положението на страната през днешния ден. Голяма част от хората, които живеят в Трекляно, са над междинната възраст и се тормозят по какъв начин ще оцелеят, в случай че цените не престават да порастват стремглаво. Те обявиха своята поддръжка за ГЕРБ – Съюз на демократичните сили с номер 5 в бюлетината, тъй като Коалицията има ясна стратегия и ясни цели, за разлика от всички други партии.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР