Кюстендил. Отново се явяваме със силната листа на коалиция ГЕРБ

...
Кюстендил. Отново се явяваме със силната листа на коалиция ГЕРБ
Коментари Харесай

Христо Терзийски, ГЕРБ - СДС: Ще работим за просперитета на страната и ще се противопоставим на хаоса

Кюстендил. Отново се явяваме със мощната листа на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, която се състои напълно от претенденти от Кюстендилска област - младежи и потвърдени експерти, които чудесно познават проблемите ѝ и могат да предложат най-ефективните решения. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за област Кюстендил Христо Терзийски, след формалното разкриване на предизборната акция, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Кюстендил .

По думите му резултатите от предходните избори са потвърдили, че този мощен екип се употребява в най-висока степен с доверието на нашите гласоподаватели. „ Сега сме 5 пъти по-мотивирани да работим за стабилността и просперитета на страната и да се противопоставим на хаоса, реваншизма и деструктивната политика “, сподели Терзийски.

По традиция, старт на акцията бе даден с водосвет за здраве, благополучие и триумф, на който участваха всички претенденти от листата – Даниел Александров, Михаела Крумова, Анелия Любенова, доктор Александър Паризов, Мишел Виячева, Станислав Тенев и Нели Точева. На тържествения водосвет в храма „ Успение Богородично “ участва и регионалният координатор на политическата мощ Даниел Данчев.

Водосвета отслужиха Архиерейският наместник на Кюстендилска духовна околия архимандрит Исаак, иконом Светослав Григоров – ръководител на храма, протойерей Даниил Хаджийски, протойерей Виктор Мачай, духовник Иларион Стоянчов, протодякон Александър Нешев и дякон Мирослав Костов.

Водачът на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и досегашен министър на вътрешните работи, Христо Терзийски бе безапелационен, че единствено за месец българските жители са се убедили, че страната елементарно може да бъде върната с години назад; че без политически сили, способни да поемат отговорност за ръководството, всеки заслужен човек и добър експерт е изложен на политически произвол. „ Време е да се завърнем към целите, които са значими за България – икономическо развиване, вложения и нововъведения, съвременно обучение, поддръжка за дребния и междинния бизнес, основаването на условия за младежите, които да ги стимулират да останат да работят и основават фамилии в родните си места “, съобщи още Христо Терзийски.

Областният координатор Даниел Данчев даде поръчка, че Коалицията ще води отворена към хората акция - със логичен спор за политики по основни тематики и цели за страната. „ Българите са рационални хора и по тази причина имам вяра, че на 11 юли ще се доверят на сигурността и стабилността, а не на хаоса и експанзията. След като 5 пъти получаваме доверието на българските жители, с номер 5 в бюлетината още веднъж ще се бори да спечелим поддръжката им “, съобщи Даниел Данчев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР