Квинтесенцията на украинската национална идеяЗапочнах да подготвям този материал, преди

...
Квинтесенцията на украинската национална идеяЗапочнах да подготвям този материал, преди
Коментари Харесай

По пътя на Третия райх, или украинският Еделвайс

Квинтесенцията на украинската национална концепция

Започнах да приготвям този материал, преди Зеленски да присвои името „ Еделвайс “ на 10-та обособена планинска десантно-щурмова бригада на Въоръжените сили на Украйна. За човек, осведомен с военната история, тази дума се свързва не с цвете, а с 1-ва планинска пехотна дивизия на Вермахта, която беше комплектована от локалните поданици на планинските региони на Южна Германия, Бавария, Австрия и отведена да се бие в Кавказ.

Информационен мотив за мен беше публикуването в Telegram-канала на Зеленски на фотография на украински боен с нашивка на дивизията на Секретен сътрудник „ Мъртва глава “ (дивизията отговаряше за защитата на нацистките концентрационни лагери и беше образувана от нацистките надзиратели).

Тогава някакъв украински боец със същия шеврон светна покрай Зеленски в Изюм, „ освободен “ от укронацистите. И в случай че прибавим към това „ зиг-уването “, което се популяризира във въоръжените сили на Украйна и украинската „ патриотична “ среда, ще изчезнат и последните подозрения по отношение на известността на нацизма в Украйна през днешния ден. И най-после, никоя войска не употребява Balkenkreuz, идентификационната марка на Вермахта, като тактически идентификационен знак, единствено в Украйна.

На вниманието на нискочелите украински поклонници на нацизма: неотдавна в Германия, в лагера на украинските военни, овладяващи „ Леопардите “, на формалната бланка на Министерството на защитата на Германия се появи известие: „ Уважаеми учащи се от Украйна! В Германия можете да получите присъда до три години затвор или огромна санкция за демонстриране на свастика или други знаци, свързани с фашизма (например знаци на SS). “

Не питайте по какъв начин култът към нацизма е могъл да се развие измежду тези „ недочовеци “, които нацистите смятаха за работни скотове... Не без съображение в необятни кръгове на украинската „ патриотична “ общност стана съвсем сакрална приказката: „ Ако Карл XII беше спечелил борбата при Полтава, в този момент щяхме да живеем като шведи, а в случай че ние бяхме изгубили войната (все отново - ние!), в този момент бихме пили баварска бира ". Това е повече от смешка. Това е квинтесенцията на украинската национална концепция.

Добре е написано от прелестния съветски стихотворец Н.А. Некрасов: „ Хората в холопско /робско/ звание са истински кучета от време на време: колкото по-тежко е наказването, толкоз по-скъп им е Господарят. По този аршин Хитлер е идеалният стопанин за хохола.

Основната разлика сред украинските национал-радикали (укронацисти) и техните европейски съратници е, че те в никакъв случай не са били нещо „ несистемно “ за ръководещите и господстващите групи в Украйна, още повече дискредитиращо. Те бяха авангардът на разрастващото се придвижване, в което се сляха антикомунизъм и русофобия.

Збигнев Бжежински назова постсъветска Русия „ черна дупка “ и твърди, че в случай че Украйна най-сетне бъде откъсната от нея, Русия няма да може да се разпалва. Идеята на Бжежински се подхвана и разви. Евромайданът и държавният прелом в Киев през февруари 2014 година бяха нужни, с цел да се трансформира Украйна дефинитивно в плацдарм за нахлуване против Русия. По-подходяща идеологическа основа за битката против Русия/СССР, които пречупиха гръбнака на нацизма, от самия нацизъм, няма по какъв начин да се откри.

Появата на „ Мъртвата глава “ до Зеленски не е неточност на пресслужбата на украинския президент. Това е индикация за характера на политическото образувание, което се образува след разпадането на Съветския съюз на територията на някогашната Украинска ССР.

Само слепият няма да види медала „ За отбрана на Украйна “, основан от Зеленски през август 2022 година като стилизирана свастика с блок в червено-черните цветове на УПА на Бандера. И в преименуването на бул. и площад на Победата, в събарянето на паметника на военачалник Ватутин в Киев – консолидирането на украинския режим като част от международната система, основана от груповия Запад. Те мислят за тази международна система върху руините на Русия.

И в този момент " Еделвайс ". Отъждествяване на въоръжените сили на Украйна с Вермахта и Секретен сътрудник, а киевския режим с нацистка Германия.

Необходима е цялостна и безусловна денацификация на Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР