Курортният комплекс Слънчев бряг ежегодно привлича хиляди туристи и почитателите

...
Курортният комплекс Слънчев бряг ежегодно привлича хиляди туристи и почитателите
Коментари Харесай

Новият бутиков хотел Amara Sugar отвори в Слънчев бряг

Курортният комплекс Слънчев бряг годишно притегля хиляди туристи и феновете на мястото постоянно са в търсене на нов по-добър и по-изгоден хотел. На комплекса се носи популярност като “парти курорт”, в който младежите избират евтини, само че елементарни хотели. Въпреки това има доста оферти от по-луксозен темперамент, подобаващи за по-спокойна отмора.
Amara Sugar е хотел, отворил порти преди броени дни, който спада идеално към категорията: първокласно, нo преференциално. Той е 3 звезден бутиков хотел в Слънчев Бряг, който съчетава в себе си съвременен дизайн, улеснение и извънредно качество. Хотелът е ситуиран в непосредствена непосредственост до обичани основни местоположения, като плажната линия и CACAO BЕACH.
Към хотела има и съседен ресторант, в който се предладат кулинарни изкушения от модерната европейска кухня. От екипа на ресторант Amara Sugar подсигуряват, че в кухнята се работи с доста професионализъм, обич и несъмнено с чисти и натурални артикули, подбрани с доста внимание, и точност.
Хотелът разполога също по този начин и с лоби бар, външен басейн и красива градина, чиято атмосфера подготвя гостите да се провиснал изцяло и да се насладят на почивката си. Удобствата, до които всеки посетител има достъп в стаята си, са тв приемник, безвъзмездна кабелна телевизия, климатик, мини-бар, безвъзмезден интернет, тераса, кухненски бокс. Посетителите на хотела могат да се възползват също по този начин и от руум сервиз.

За летния сезон (26 юни - 31 август), Amara Sugar са възнамерявали следните промоционални цени за 1 нощувка:

Стая (2+1) - 150 лева за помещение;
Студио (2 +1) - 170 лева за помещение;
Апартамент (4 човека) - 200 лева за помещение.

Това включва както стаята, по този начин и потреблението на паркинг, интернет и външен басейн. Домашните любимци също са добре пристигнали в хотел Amara Sugar изцяло гратис.
Хотелът предлага идеалния баланс сред спокойствието на затворения комплекс и оживения динамичен живот в Слънчев бряг. Любителите на празненства ще могат да им се насладят, защото най-популярните нощни заведения и питейни заведения са на пешеходно разстояние. Тези, които са избрали да си починат от забързаната градска действителност ще могат да го създадат на басейна, в лятната градина или в някой от околните плажове.

Йоана Шомова
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР