Купуването на коледни подаръци е стресиращо начинание, но повечето възрастни

...
Купуването на коледни подаръци е стресиращо начинание, но повечето възрастни
Коментари Харесай

Майка остана с разбито сърце от отговора с четири думи на дъщерята „неблагодарна“ за коледните подаръци

Купуването на коледни дарове е стресиращо начинание, само че множеството възрастни идват с учтива принудена признателност и вежливост, в случай че ненавиждат това, което сте подарили. За страдание, децата постоянно имат по-малко филтър, когато би трябвало да скрият разочарованието си.

Да накарате децата да напишат своя лист с стремежи за Дядо Коледа е потребен метод да сте сигурни, че са удовлетворени от подаръците под елхата, само че не е сигурен метод да ги спрете да се оплакват, в случай че са трансформирали решението си в последния час.

Това значи, че пазаруването за вашето дете може да бъде същинска игра на отгатване, изключително откакто последната му фикс идея може да се промени по волност. Тази година една майка остана унищожена, защото дребната й щерка брутално й сподели, че „ предходната Коледа беше по-добра “, откакто отвори подаръците си.

Майка се обърна към Mumsnet, с цел да изясни какъв брой е съкрушена, откакто щерка й й сподели, че не харесва подаръците й - макар че подаръците бяха определени от листата й с мечтани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР