Купувачите претовариха онлайн платформатаШведската компания за мебели "Икеа" (Ikea) възобнови

...
Купувачите претовариха онлайн платформатаШведската компания за мебели "Икеа" (Ikea) възобнови
Коментари Харесай

Икеа връща онлайн продажбите в Русия

Купувачите претрупаха онлайн платформата

Шведската компания за мебели "Икеа " (Ikea) възобнови продажбите на съветския си уебсайт, откакто ги бе спряла краткотрайно, съобщи ТАСС, представена от.

"Уважаеми клиенти! Вече можете да купите нашите артикули онлайн. Продажбата се реализира, до момента в който към момента има свободни шпации за доставка или при независимо превозване. След като бъдат обработени постъпилите поръчки, ще бъдат открити нови шпации, с цел да може всеки да има опция да направи покупката си ", се показва в известие на уеб страницата на компанията.

"Икеа " бе спряла онлайн продажбите на артикули в Русия поради обработката на към този момент признати поръчки.

Компанията трябваше да стартира ликвидация на уеб страницата на 5 юли, само че не го направи поради срив на уеб страницата. Тя бе възобновена нощес, само че купувачите се сблъскаха с претоварване на платформата.

На 3 март компанията "Интер Икеа " (Inter Ikea) разгласи, че приключва бизнес активността си в Русия и Беларус. На 15 юни групата заяви, че "Икеа " продава четири завода в Русия и замразява бизнеса на дребно, което докара до понижаване на броя на чиновниците, само че комерсиалните центрове "Мега " не престават да работят.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР