Купата на Краля доближава своята заключителна фаза и вече има

...
Купата на Краля доближава своята заключителна фаза и вече има
Коментари Харесай

Реал и Барса са аут! Палачът им на лов за прилепи, иска 3-ти пореден финал

Купата на Краля приближава своята заключителна фаза и към този момент има единствено четири останали тима, а измежду тях не са грандовете Реал Мадрид , Барселона и Атлетико (Мадрид). Първите два бяха отстранени от Атлетик Билбао, който още веднъж ще има тежко тестване в спор за място на финала.
Атлетик Билбао гледа към трети следващ край за Купата на Краля
Баските ще се изправят против Валенсия, като конфликтът ще се състои в четвъртък, 10 февруари, от 22:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за това Атлетик да надделее и да играе на трети следващ край за Купата на Краля е 1,90, до момента в който за триумф на Валенсия е 4,50 (равенството е оценено на 3,65).

Категорично " прилепите " имаха надалеч по-лесни противници по пътя си досега, само че все пак в три следващи дуела от Купата на Краля пускат попадение в своята врата, което се оказва незадоволително за съперника.



Коефициентът в дуела сред Атлетик Билбао и Валенсия да има над 2,5 попадения е 2,35, до момента в който за под 2,5 е 1,70. Съответно ставката за това и двата тима да съумеят да си отбележат гол е 2,15, а за няма гол/гол е 1,80.

Прокобата на равенството сред Атлетик Билбао и Валенсия
Три следващи дуела сред тези съперници непроменяемо приключват при тъждество (в последните два случая - 1:1, а преди този момент - 2:2), а преди този момент си бяха разменили по един триумф, което приказва за относително изравнените сили на двата отбора в последните години, макар че става въпрос за мачове от испанската Ла Лига, а не за Купата на Краля.

Коефициентът на efbet трети следващ дуел сред Атлетик Билбао и Валенсия да приключи при тъждество 1:1 е 6,40. Напомняме, че в случай че в постоянното време двата тима не съумеят да се победят, то тогава НЯМА да последват две продължения и вероятно дузпи, защото полуфиналните конфликти за Купата на Краля се вземат решение в два дуела.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР