Купата на африканските нации започва тази вечер (21 юни) и

...
Купата на африканските нации започва тази вечер (21 юни) и
Коментари Харесай

Звездите на Купата на африканските нации

Купата на африканските народи стартира довечера (21 юни) и ще продължи до 19 юли . Спортният канал на bTV Media Group - RING, ще излъчи всички мачове от шампионата, а началото ще бъде обещано от 23 ч. с дуел сред домакина Египет и Зимбабве.
Купата на африканските народи - директно по RING и онлайн на Voyo.bg (ВИДЕО) Спортният канал ще излъчи всички мачове от 32-ото издание на шампионата
Част от звездите на най-големите европейски тимове ще блестят с националните си фланелки по египетските терени. Преди началото на шампионата ви представяме 10 играчи , които ще употребяват триумфите си на клубно равнище през последния сезон като ентусиазъм за успех в Купата на африканските народи.

Мохамед Салах - Египет, 27 години



Със сигурност най-сериозен интерес ще има към присъединяване на Мохамед Салах. Египетският нападател се впуска с конкуренцията след втори следващ доста мощен сезон в Англия и Шампионската лига. Той означи 22 гола във Висшата лига, което му донесе " Златната обувка ". С негова помощ " Ливърпул " се бори до последния миг за купата в Премиър лийг и завоюва Шампионската лига след успех на финала в Мадрид против " Тотнъм ".

Египет е притежател на рекордните седем трофея от Купата на африканските народи, само че страната не е победи от 2010 година Допълнителен тласък за Салах и компания е, че конкуренцията се организира на тяхна земя.

Контузия му попречи да се разгърне при присъединяване на " фараоните " на международното състезание в Русия предишното лято, само че този път голмайсторът няма да има спирка пред противниковата врата.

Садио Мане - Сенегал, 27 години



Неуловим. Такъв беше Садио Мане с екипа на " Ливърпул " през последния сезон. Сенегалският нападател си подели " Златната обувка " за голмайстор номер 1 на Висшата лига със съотборника си Мохамед Салах и Пиер-Емерик Обамеянг от " Арсенал ". Постоянното му наличие в наказателното поле плаши всички противникови бранители. Експлозивен, непредвидим и със гибелен удар, спечелилият в Шампионската лига ще се възползва от всяка опция, с цел да накара нацията да се гордее.

Никола Пепе - Кот д'Ивоар, 24 години



Никола Пепе има динамит в обувките си. Нападателят на френския " Лил " означи 22 гола в Лига 1 и добави 11 асистенции през последната акция, като към този момент е в полезрението на редица европейски грандове. Неговата мощност, точност и скорост са повече от внушителни.

Рияд Марез - Алжир, 28 години



Крилото, което завоюва Висшата лига с " Манчестър Сити ", ще бъде най-смъртоносното оръжие на Алжир в този шампионат. Страната не е печелила конкуренцията от 1990-а и ще разчита напълно на силата, творчеството и борбеността на Марез.

Хаким Зиех - Мароко, 26 години



Хаким Зиех е част от открието на сезона в Шампионската лига - " Аякс ". Интересът към него от европейските грандове е голям и се чака да бъде водачът на Атласките лъвове по египетските терени. Атакуващият полузащитник е неуморен в офанзива и има всички нужни качества самичък да преобърне развоя на всеки един мач.

Калиду Кулибали - Сенегал, 28 години

Футболистът на " Наполи " се потвърди като един от най-железните бранители в Серия " А ". Кулибали е мъчно реализуем в пряк дуел, мощен във въздуха и физически здрав и е считан за най-хубавия африкански защитник сега.

Наби Кейта - Гвинея, 24 години



Полузащитникът на " Ливърпул " е огромната вяра на Гвинея. Той пропусна края на сезона във Висшата лига поради травма в аддуктора, само че се възвърне тъкмо в точния момент за присъединяване в Купата на африканските народи. Работната нравственос на Кейта, визията му за играта и прецизните пасове ще бъдат скъпи за отбора във всеки един мач от конкуренцията.

Вахби Хазри - Тунис, 28 години

Нападателят Вахби Хазри бе най-мощното офанзивно оръжие на " Сент Етиен " през последния сезон, а Картагенските орли се надяват формата му да се придвижи и в националния тим. Роденият в Корсика състезател има бързи и мощни удари и е прочут със своята неустрашимост на терена и заразителната жадност за победа.

Седрик Бакамбу - ДР Конго, 28 години

Преди време Седрик Бакамбу блестеше в Ла Лига с екипа на " Виляреал ". Вече играе в китайския " Пекин Гуан ", а надалеч от медийното внимание, Бакамбу има всички шансове да покаже най-хубавото от себе си в Египет. Роденият във Франция нападател ще бъде най-голямата опасност на Леопардите пред противниковата врата.

Андре Онана - Камерун, 23 години

Последният дирек в отбраната на Камерун е вратарят Андре Онана. Изключителните му рефлекси помогнаха на " Аякс " да стигне до полуфиналите в Шампионската лига, като по пътя холандският гранд изхвърли от конкуренцията любимците " Реал " Мадрид и " Ювентус ". Уменията му нямаше по какъв начин да останат незабелязани, а европейските грандове към този момент се облизват за обещаващия вратар на Камерун.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР