Куп шампиони и медалисти от държавни първенства и международни турнири

...
Куп шампиони и медалисти от държавни първенства и международни турнири
Коментари Харесай

Куп шампиони и медалисти от випуск 2022 г изпрати Спортното училище „Юрий Гагарин“ в Бургас

Куп първенци и медалисти от държавни шампионати и интернационалните шампионати от випуск 2022 г изпрати Спортното учебно заведение „Юрий Гагарин“.

На тържествената гала на зрелостниците участваха учители, треньори, родители и посетители. За финален път класните ръководители госпожа Начева и госпожа Матарова,преведоха випуска в учебния строй. Абитуриентите бяха посрещнати с овации и пожелания с китка здравец, за сполучлив старт в живота.

Специални посетители на тържеството бяха Павлина Алексиева – старши специалист по физическо образование и спорт към РУО-Бургас и членовете на учебното настоятелство Георги Сталев – президент на Клуб по класическа битка „ Черноморец “, Янчо Павлов – европейски първенец и международен вицешампион по битка, инж. Георги Базотев, Митко Павлов и Тоню Патриков.

Мотивиращо прозвуча поздравът на шефа на Спортното Янчо Стойчев: „До тук мерило за вашите триумфи бяха вашите учители и треньори. От на следващия ден мерилото ще бъде единствено – животът! Бъдете смели! Не се отчайвайте, не се отхвърляйте и огъвайте пред компликациите! Вие сте подготвени за живота, тъй като имате волята, упоритостта и трудолюбието!“

Своето обръщение за триумф към зрелостниците насочи и инж.Георги Базотев.

За реализирани отлични резултати в образователната активност, учебното заведение награди: Анастасия Григорова, Карина Борисова, Бояна Гелова, Диана Ацева, Теодора Кръстева – всички от 12 „а “ клас, Ивайло Иванов и Петър Шулеков от 12″б“ клас.

Отличени бяха и най-хубавите спортисти на випуска, спечелили голям брой трофеи и медали на интернационалните и национални надпревари. Сред тях са:

1. Айредин Хюсеин – класическа битка с треньор Николай Дачев

2. Ивайло Иванов- класическа битка с треньор Златко Стоянов

3. Костадин Иванов- свободна битка с треньор Илиян Стефанов

4. Християна Димитрова- свободна битка с треньор Николай Милков

5. Бояна Гелова – художествена гимнастика с треньор Мария Калангерова

6. Теодора Кръстева – акробатика с треньор Гергана Денева

7. Анастасия Григорован – плуване с треньор Соня Стойчева

8. Карина Борисова – плуване с треньор Соня Стойчева

9. Теодора Станкова- класическа битка с треньор Николай Дачев

10. Валентин Василев – акробатика с треньор Женя Станева

11. Рая Димова – художествена гимнастика с треньор Мария Калангерова

12. Александра Боева- художествена гимнастика с треньор Мария Калангерова.

От своя страна зрелостниците от випуск 2022 благодариха на учебното управление за всеотдайността! Благодариха на всички учители за търпението и старанието, както и на всички треньори, построили с доста труд и самообладание, стимулирани, борбени спортисти и персони, запазили в сърцата си жаждата за спортни борби и победи!

„Това е вашият следващ старт! Сега ориста ви е във вашите ръце! Бъдете дръзки и смели в фантазиите си! Вашите оръжия са мисълта и знанието, използвайте ги! Желаем ви триумф, тъй като триумфът следва мощните, а вие сте силни“, с тези думи управлението на СУ“Юрий Гагарин“ изпрати зрелостниците си от випуск 2022 година.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР