Куп футболисти със сигурност ще напуснат футболния шампион Лудогорец през

...
Куп футболисти със сигурност ще напуснат футболния шампион Лудогорец през
Коментари Харесай

Лудогорец разпродава при неуспех в Лига Европа

Куп футболисти сигурно ще изоставен футболния първенец Лудогорец през зимата, в случай че тимът не преодолее груповата фаза на шампионата Лига Европа, призна човек, непосредствен до управлението на разградския клуб. Собственикът на „ орлите “ Кирил Домусчиев бил доста сърдит от представянето на отбора напоследък. Шампионът ни е в група с Хофенхайм, Истанбул ББ и Брата. След четири изиграни срещи Лудогорец имаше две победи и два равни, като бе водач в групата с действителни шансове да стигне до етапа на директните елиминации, само че позволи изненадваща загуба от Истанбул ББ в петия си мач и остана на второ място в група „ С “ с 8 точки, като бе изпреварен от Брага, който събра 10 т. Този четвъртък българският отбор гостува на коравия Хофенхайм и му би трябвало наложителна точка.

По-дразнещо за босовете и почитателите е слабата и искрено отбранителна игра, която показват възпитаниците на треньора Димитър Димитров-Херо. При това освен в Европа, само че и във вътрешното състезание. В последните си дуели от Първа лига „ орлите “ изгубиха от Верея и ЦСКА, а биха Левски в дербито на 14-ия кръг и слабака Витоша.

Преди днешния си домашен мач против Дунав „ зелените “ имат единствено точка преднина пред ЦСКА. Без парите, които биха пристигнали от УЕФА за присъединяване в Лига Европа, бюджетът на Лудогорец няма да може да бъде запълнен. В същото време футболистите взимат големи за българските стандарти заплати и Домусчиеви ще би трябвало да извадят персонални средства, с цел да закърпят дупката, а това не им се нрави.

Интерес към играчи на тима не липсва и през зимния трансферен прозорец някои може да сменят клубната си принадлежност. В това число са Сисиньо, който е оценен на 3 милиона евро, Марселиньо (2,8 млн. евро), Вандерсон (2,7 млн. евро), Клаудиу Кешеру (4 млн. евро) и други. На процедура всеки състезател, поискан от различен тим, подготвен да заплати цената, ще бъде продаден, в случай че Лудогорец се провали. Любимецът на шефовете и почитателите Козмин Моци също няма да има обезпечено оставане в Разград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР