Куминяно Фрут е големият победител в тазгодишните награди Експортьор на

...
Куминяно Фрут е големият победител в тазгодишните награди Експортьор на
Коментари Харесай

Куминяно Фрут спечели голямата награда „Експортьор на годината”

Куминяно Фрут е огромният победител в тазгодишните награди „ Експортьор на годината 2016 “, проведени от exporter.bg. Класацията на уеб страницата обгръщат компаниите от дребния и междинен бизнес, тъй като за уеб страницата е национална идея, те да бъдат подкрепени.

По данни на Националния статистически институт през 2016 година предприятията в България са изнесли артикули за 47,186 милиарда лева 45,5 % от тях идват от експорта на компаниите от дребния и междинния бизнес. Това сподели при откриването на церемонията по връчването на премиите „ Експортьор на годината “ 2016 Димитър Дженев, основен редактор на exporter.bg.

Наградата за Най-динамично разрастваща се компания в експорта за 2016 година стана АТС Стоун ООД, а наградата за Завоюване на нови пазари отиде при Айгер Инженеринг ООД. Носител на премията за Устойчивост на развиване е Брезово АД.

Големият приз - за Завоюване на нови пазари през 2015 година, бе извоюван от компания Айгер Инженеринг ООД.

За трети път тази година exporter.bg даде премия „ Експортьор на годината “ за Устойчивост на развиване. Носител на наградата стана Брезово АД. Експорт мениджърът на компанията Николай Иванов получи кристалния плакет.

Тази година за четвърти път бе връчена специфична премия За рестарт. Тя е за фирма  РАИС ООД,  постигнала изключителни триумфи в експорта и възродила традициите на България в региона на машиностроенето.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР