Култовият ресторант Лозница“ се завръща на сайта на лидера за

...
Култовият ресторант Лозница“ се завръща на сайта на лидера за
Коментари Харесай

Радост за любителите на родната кухня! Ресторант „Лозница“ се завръща във FoodboX

Култовият ресторант „ Лозница “ се завръща на уеб страницата на водача за Враца в доставката на храна и питиета за дома и офисa   , научи организация BulNews.
Заведението е обичано на врачани и посетители на града. Вкусните кулинарни изкушения от години карат хората да се връщат и да хапват обичайната българска храна, в приятната битова атмосфера.
От през днешния ден кулинарните изкушения в ресторант „ Лозница “ са още по-достъпни – единствено на един клик или телефонно позвъняване разстояние. На уеб страницата на всички фенове на родната кухня могат да зарадват сетивата си в уюта на своя дом или пък в офиса. 
Ресторантът е с нов мениджмънт. Изготвено е и напълно актуализирано меню. Заведението обаче не изневерява на стила си и още веднъж главен акцент е обичайна българска кухня, показана обаче по нов и съвременен метод. 
За цялостните стомаси на клиентите се грижи началник готвач, който се е обучавал при Андре Токев. 
Всички, които желаят да опитат храната от заведението, само че нямат опция да отидат до там, могат да се доверят на . Любезните куриери на компанията ще донесат поръчката ви за минути до входната врата на дома или офиса Ви.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР