Култовата личност Стоян Стоянов - Златния е освободен от затвора

...
Култовата личност Стоян Стоянов - Златния е освободен от затвора
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Пуснаха Стоян Златния от затвора

Култовата персона Стоян Стоянов - Златния е освободен от пандиза в Кремиковци, научи Lupa.bg. Соченият от прокурорите за сутеньор мъж, считал да заведе дело против страната, бил безапелационен, че е наказан поради политически изявления, които си разрешил да направи в медиите. 

Негови познати настояват, че Златния си е влошил внезапно здравето зад решетките, което било коказуемо с здравно проучване. 

Когато го арестуват, Стоян Златния е на 62 година В мерцедеса му бил открит противозаконен револвер, разкриват прокурорите. С оръжието Златния се хвалел пред девойките. Прякорът на Стоян Стоянов е поради големите ланци и пръстени. Златния е прочут и като софийския Митьо Пищова поради склонността си да се хвали с интимни похождения.

През 2017 година името му още веднъж попадна в медиите. Той бе причакан от незнаен престъпник пред дома си в столичния кв. “Банишора ” и наръган 6 пъти с нож. Златния се отърва с леки пострадвания, а нападателят избяга. Според една от версиите агресорът е бил жена. Друга догадка бе, че нападението е поръчано от татко на малолетно момиче, което възрастният мъж задявал. До през днешния ден няма упрекнат за офанзивата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР