Кулагин замени титлата на Нора Недкова с Мис „СЕЛО“ 2017Праймтаймът

...
Кулагин замени титлата на Нора Недкова с Мис „СЕЛО“ 2017Праймтаймът
Коментари Харесай

Започна Се! Алкохол, Заплахи И Обиди Превзеха Праймтайма На Нова

Кулагин размени купата на Нора Недкова с Мис „СЕЛО“ 2017

Праймтаймът на Нова телевизия тази седмица е високомерен от голямо количество алкохол, двойно количество закани и петорно обиди. Гримьорът Валентин Кулагин и последната коронясана плеймейтка Нора Недкова безусловно се хванаха за гушите от първите минути на „Черешката на тортата“.

Първата вечер участниците гостуваха на Алфредо. Оказа се, че Нора не може да носи на алкохол и бързо й пролича. Кулагин пък се възползва от това и си спретнаха неповторимо шоу. Ако съдим от анонсите за цялата седмица, то днешното зрелище е нищо пред бурята, която се задава.

За абсурда се гърми от месец, а двата лагера подгряха аудиторията в обществените мрежи, разменяйки си „мили“ думи. Устатият стилист употребява трибуната, която обезпечават обществените мрежи, с цел да омаскари плеймейтката, която „заедно с пиарката си пускала лъжливи статии“ по негов адрес.

Припомняме, че преди няколко седмици в медиите се завъртя информация, че Нора е пребила Кулагин и се е наложило намесата на органите на реда. Валентин пък отговори, че нищо от това не е правилно, освен това във видео известие.

„Тези две ‘дами’, не престават да бълват неверни и лъжливи публикации по мой адрес. А точно, че ме пребила, че съм ревал като жена, че сме си скубали косите и така нататък измислици, които могат да бъдат съчинени единствено от един недорасъл мозък, помещаващ се в 130 сантиметрово тяло!“, написа Кулагин.

И добавя: „Не считам, че която и да е жена, може да набие мъж, та даже и тя да наподобява като травестит, като съмнителната ‘миска’. На заканите й със варненски и бургаски батки – не се впечатлявам. Ако нещо ми се случи – тогава ще го мисля.. Знаят кой да търсят. Аз няма да я удрям, тъй като не удрям дами, по този начин съм учтив, а и тя горката си е задоволително очукана от живота!“.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР