Кухненският гръб не само предпазва стените от замърсяване. В зависимост

...
Кухненският гръб не само предпазва стените от замърсяване. В зависимост
Коментари Харесай

5 идеи за организиране на пространството в малката кухня

Кухненският тил освен защищава стените от замърсяване. В взаимозависимост от дизайнерското решение може да се трансформира в интериорен акцент и комфортно място за предпазване на дребни неща, които постоянно би трябвало да са ви на разположение. Особено значимо е вярното образуване на пространството в една дребна кухня.

Гръб - кутия
7 най-често срещани кухненски предмета, които се замърсяват
Когато почистват къщата, доста домакини не помнят да измият вътрешностите на дребните домашен уреди, фризера и филтрите за вода. Някои...
Прочети повече
Плитък долап с плъзгащи се порти ще ви помогне да поставите дребни домашен уреди, чинии или буркани с подправки в получената ниша. Внимателно обмислете избора на материал за вратите: би трябвало да се мие елементарно, да устоя на въздействието на нападателни химикали, мазнини и влага, поучават интериорните дизайнери.

Ниша

Ако има ниши над работната повърхнина, облицовайте ги с плочки или други подобаващи материали. Това ви отваря опцията за място над работната повърхнина и дребен рафт за отворено предпазване.

Перфорирани панели

Пегбордът или перфориранит панел би трябвало да устоя на влага и химикали. Можете да запълните цялото пространство на кухненския тил с панели или единствено част от него, а специфичните крепежни детайли ще ви разрешат да поставите кухненските принадлежности по най-удобния за вас метод. Помислете авансово по какъв начин ще се грижите за такава повърхнина и не пзоволявайте да се слагат такива панели покрай печката.
Как да почистим кухнята за броени минути?
Всяка стопанка знае, че почистването на кухнята е съществено начинание. В това отношение съществуват някои универсални рекомендации и съвет...
Прочети повече
Релси с куки

Металните тръби с куки ви разрешават постоянно да държите на разположение дъските за рязане, чинии, чаши и други принадлежности. Идеята може да не се хареса на феновете на минимализма, само че е лесна за осъществяване, комфортна за дребна кухня и доста бюджетна.

Тесни лавици

Плитките лавици в профил на кухненския тил са отлично място за предпазване на буркани с подправки, сосове или почистващи артикули. Основното е, че те заемат доста малко място и ви разрешават да стигнете до стремежи детайл с едно придвижване на ръката си.

Облицовката освен защищава стените от замърсяване, само че и играе значима роля в интериора. Неуспешно определеният вид може да анулира резултата даже от най-стилните кухненски фасади, а сполучливият може да избави най-обикновения комплект. Престилката може да бъде направена допустимо най-незабележима или, назад, можете да концентрирайте цялото си внимание върху нея. Дизайнерите оферират няколко разновидността и дават препоръки с какво и по какъв начин най-добре да го комбинирате. Напарвете кухнята си ммаксимално комфортно, даже и да е ситуирана в напълно малко пространство.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР