Кубрат Пулев се закани да нокаутира Райдел Букър, срещу когото

...
Кубрат Пулев се закани да нокаутира Райдел Букър, срещу когото
Коментари Харесай

Кобрата обеща нокаут на Букър

Кубрат Пулев се закани да нокаутира Райдел Букър, против който се изправя в неделя рано сутринта. Двамата излизат в борба в тежка категория на профибокса на галавечер във Фресно, Калифорния. Българинът счита, че превъзхожда 38-годишния американец, който е лежал 12 години в пандиза.

" Играл съм с по-добри боксьори, по-опитен съм и във всичко съм по-добър от Букър. Сега съм съсредоточен единствено върху този мач. Това е единственият ми фокус. Чак по-късно ще виждам мача на Руис и Джошуа и ще забележим какво ще се случи. Няма по какъв начин някой да ми отнеме правото да съм основен кандидат за шампионската купа, защото си има правила по случая и те би трябвало да се съблюдават ", разгласи пред Нова ТВ Пулев.

Той е формален кандидат на Международната боксова федерация (IBF) и чака да има мач за международната купа доникъде на идната година.

Напълно е допустимо обаче Руис или Джошуа да овакантят пояса на IBF. А по този сюжет българинът ще се изправи в пердах против някой от идващите в листата - Адам Ковнацки (Пол) или Ахит Кабаел (Гер).

В петък пък Малката Кобра - Тервел Пулев излиза в Бергиш Гладбах против Kаи Курзава (Гер) в мач в полутежка категория в главната борба на галавечерта.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР