Кубрат Пулев привлече много повече внимание с това, което направи

...
Кубрат Пулев привлече много повече внимание с това, което направи
Коментари Харесай

Сексуалното посегателство на Кобрата - пиар трик за US рейтинг?

Кубрат Пулев притегли доста повече внимание с това, което направи откакто победи Богдан Дину, в сравнение с с това, което направи по време на багра им в тежка категория в събота вечер.

Констатацията е на Кийт Айдек в профилирания уебсайт за бокс boxingscene.com.

А признанието на врял и кипял в боксовия бизнес кореспондент подсказва, че набралият страшна мощ в Щатите скандал с така наречен " полово посягане " на Кубрат над репортерката Джени Равало, може би е пиар разработка за повдигане на рейтинга, съобщи Канал 3.
 Отнеха лиценза на Кубрат Пулев в Калифорния! Обновена
Отнеха лиценза на Кубрат Пулев в Калифорния!

Очакват се детайлности по тематиката в идващите няколко часа!

Пиар трикът би бил от изгода за всички : на Кубрат за идващия му дуел в Съединени американски щати, на компанията от Лас Вегас Top Rank, която провежда мачовете му, на новия и относително малко прочут уеб страница Lad Vegas Sports Daily на " възмутената " и наета тъкмо от Top Rank за мача кореспондентка Джени Равало. И на ангажираната особено за проблема фамозна адвокатка Глория Олред, профилирана в свадите каузи за полово посягане и върла радетелка за правата на дамите.
 Кобрата си няма концепция в какво се забърка: Адвокатът на Суши е икона за дамите по целия свят
Кобрата си няма концепция в какво се забърка: Адвокатът на Суши е икона за дамите по целия свят

Авторката на редица книги е знак на феминистките

Америка е царството на умелия пиар - като се стартира от политиката и се стигне до спорта, и в частност бокса и другите бойни спортове, където авансово режисираните " кавги " са неизменима част от шоуто. Публиката е привикнала със страшните и кървави закани сред противниците преди мач, които минават постоянно в мелета на формалното претегляне на бойците. При Кобрата и Джени явно се разиграва сценка от вида " Красавицата и Звяра ", стартирала огромно във всички медии със фотографията и клипа на стръвната целувка на " балканския индивид ".
 Снимка 414123
Източник:

В действието следват наложителните порицания за държанието на Кубрат от англоезичните пуритани - в американските и британските медии, замразяването на боксовия му лиценз в Калифорния (Кобрата така и така няма да се бие най-малко 4 месеца) и привикването му да дава пояснения пред спортната комисия на щата на 14 май.
 Какво се случва, в случай че лицензът на Кубрат Пулев бъде лишен за непрекъснато в Съединени американски щати?
Какво се случва, в случай че лицензът на Кобрата бъде лишен за непрекъснато в Съединени американски щати?

Всяка от четирите огромни организации ще взема решение поотделно дали да му разреши да се състезава

Подробностите и последователността на възможните последващи епизоди зависят от въображението на сценаристите, тъй като този скандал би трябвало да обезпечи на Кобрата доста по-голяма популярност в Щатите за идващия му мач.
 Снимка 414116
Източник:

Цифрите, посочени от Кийт Айдек в boxingscene.com, постановат това, тъй като са заложени доста пари: междинният рейтинг от Nielsen Media Research на мача Пулев - Дину е 469 000, рекордно невисок за боксово шоу на Top Rank в праймтайма на спортния канал на Америка ESPN (предишният най-нисък бе 488 000 от март предходната година).
 Разочароващи рейтингови резултати от бойната вечер с присъединяване на Кубрат и Тервел
Разочароващи рейтингови резултати от бойната вечер с присъединяване на Кубрат и Тервел

Най-слаби индикатори от 2017 година насам

Дали голямата реклама, която получават около Кубрат неговите хора от Top Rank, ще има съответния доларов еквивалент след абсурда, това ще знаят единствено счетоводителите на компанията. Те евентуално са пресметнали и възможните неизбежни разноски, изключително откакто в играта бе включена фамозната и скъпа адвокатка Глория Олред. Която работи за благородни дела, само че и за високи възнаграждения.
 Снимка 414114
Източник:

Затова и медийната машина бе задействана мигновено и към този момент дава впечатляващи резултати - целувката на Кобрата бе заглавие даже в CNN, в портала за холивудски звезди TMZ, във всички британски издания, без да броим спортните вестници и уеб сайтове, и бурята в обществените мрежи. Доста от тях не обърнаха същото внимание на самия мач на Пулев, в който той с отворена аркада три пъти смъкна на пода Дину.
 Кубрат Пулев победи Богдан Дину с нокаут!
Кобрата нокаутира Богдан Дину и подвигна високо българския байрак в Съединени американски щати!

27-и професионален триумф за българската звезда!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР