Kубрат Пулев най-вероятно ще се изправи срещу финландеца Робърт Хелениус

...
Kубрат Пулев най-вероятно ще се изправи срещу финландеца Робърт Хелениус
Коментари Харесай

Кобрата се бие с финландец през април?

Kубрат Пулев най-вероятно ще се изправи против финландеца Робърт Хелениус в идващия си мач, оповестява изданието boxingnews24.com . Според информацията, договарянията сред двете страни са почнали и се чака дуелът да бъде на 20 април в Съединени американски щати.
Кубрат Пулев пред bTV: Ще се удрям за международна купа през 2019 година (ВИДЕО) Боксьорът зае 6-о място в анкетата за "Спортист на годината "
Ако се стигне до съглашение, срещата ще бъде част от галата на Терънс Кроуфорд и Амир Хан, която се провежда от промоутърската компания " Топ Ранк ", с която Кобрата подписа контракт преди повече от месец.
Кобрата подписа с промоутъра на Мохамед Али Боб Аръм е измежду най-влиятелните персони в този бизнес в Съединени американски щати
Активът на Робърт Хелениус е 28 победи, от които 17 с нокаут, и 2 загуби. Той e на 35 години и е спечелил последните си три мача. Преди това губи от Дилиън Уайт след 12 рунда и единомислещо съдийско решение.

В края на октомври 2018 година Пулев победи Хюи Фюри в " Арена Армеец " и се трансформира в формален кандидат за международната купа във версия IBF, която сега е владеене на Антъни Джошуа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР