Кубрат Пулев най-накрая призна, че има нова любов в живота

...
Кубрат Пулев най-накрая призна, че има нова любов в живота
Коментари Харесай

Андреа си го върна: Вижте как отговори на признанието на Кобрата, че има нова жена до себе си

Кубрат Пулев най-сетне призна, че има нова обич в живота си, години след тежката разлъка с фолкдивата Андреа. Припомняме ви, че двамата сложиха завършек на дългогодишната си връзка през лятото на 2019-а година, след което изплуваха какви ли не обстоятелства от времето, в което са били дружно. 

Към днешна дата всичко това към този момент е единствено спомен за Кобрата, защото има нова жена до себе си. Новината беше обявена персонално от него преди дни в ефира на Нова телевизия. От думите на боксьора стана ясно, че избраницата му не е от известните персони и че няма планове да обявява връзката си, евентуално поради опита, който натрупа около връзките си с Андреа, които продължиха над 10 години.
                             

Фолкдивата, от своя страна, не е коментирала обществено новината, само че дейностите, които предприе в обществените мрежи, като че ли споделят задоволително. В същия ден Андреа разгласява пост с песента си " Ти реши ", в клипа на която взе участие самият Кубрат. В поста ѝ обаче лицето му е отрязано.

 
                             

След това в профила ѝ се появи и следният откъс на Мигел де Сервантес - " Не наричай нищо " свое ", с изключение на душата си ". 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР