Кубрат Пулев е подал молба за мач с шампиона на

...
Кубрат Пулев е подал молба за мач с шампиона на
Коментари Харесай

Официално: Кобрата поиска мач за световната титла

Кубрат Пулев е подал молба за мач с първенеца на Международната боксова федерация (IBF) Анди Руис, оповестява boxingscene.com.

Българинът е наложителен кандидат за купата на IBF и желае да се възползва от правото си на мач преди срещата на Руис и Антъни Джошуа, който загуби всичките си пояси в дуел с мексиканеца по-рано през годината. Кобрата и щабът му упорстват за мач преди да бъде задействана клаузата за реванш по контракта сред Руис и Джошуа. Последните двама възнамеряват да се бият в края на годината и е много евентуално желанието на Пулев да бъде подценено.

Пулев трябваше да се изправи против Антъни Джошуа на 28 октомври 2017 година в Кардиф, само че бе спрян от травма. След това Джошуа победи с механически нокаут заместника му Карлос Такам и се би с още двама кандидати, преди да загуби колана на IBF и останалите си трофеи през юни от Руис, без да се изправи против българина.

" Чакахме търпеливо, само че в този момент е моментът да го създадем ", сподели промоутърът на Пулев Боб Аръм.

" Пулев и Джошуа трябваше да се бият през ноември за купата, само че Руис унищожи проектите ни. Анди е новото лице на бокса и почитаме качествата му, поради което държим той да е противникът ни. Пулев против Руис ще е страховит мач ", сподели сътрудникът на Кобрата Ивайло Гоцев.

Самият Пулев, който неотдавна си върна боксовият лиценз, добави, че е подготвен да се бие с мексиканеца на всички места по све
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР