KT Tunstall излезе от светлината на общественото внимание преди известно

...
KT Tunstall излезе от светлината на общественото внимание преди известно
Коментари Харесай

Къде е KT Tunstall сега - от враждата на Dido до внезапен страх, който застраши музикалната кариера

KT Tunstall излезе от светлината на публичното внимание преди известно време - и доста неща се трансформираха от нейните дни на Suddenly I See.

48-годишният Тънстал е музикалният талант зад шлагерите Black Horse and the Cherry Tree и Other Side Of The World. Въпреки че текстовете й са добре известни по целия свят, почитателите може да не знаят доста за персоналния живот на певицата и текстописец, изключително през последните години.

Шотландският реализатор, притежател на голям брой награди, си взе огромна пауза през 2013 година и се реалокира в Калифорния, Съединени американски щати, в търсене на по-спокойно движение. Сега, две десетилетия след разгара на кариерата си, Tunstall живее в Ню Мексико и се връща на турне с новия си албум, Face To Face.

Dido 'feud'

Tunstall още веднъж се влюби в музиката по време на престоя си в Лос Анджелис. В изявление за North Wales Live през 2017 година тя сподели: „ Беше ненадейно завръщане. Живеех в Ел Ей от към година и бях почнала да върша нова музика. Обичах новия си живот. беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР