Крузиът невинаги представлява луксозно пътуване в безкрайните океани. Не вярвате?

...
Крузиът невинаги представлява луксозно пътуване в безкрайните океани. Не вярвате?
Коментари Харесай

Емили Блънт и Дуейн Джонсън лице в лице с древно проклятие в "Круиз в джунглата" (ВИДЕО)

Крузиът не всеки път съставлява първокласно пътешестване в безкрайните океани.

Не вярвате? През 2020 година „ Круиз в джунглата “ (Jungle Cruise) ще го потвърди с цялостна мощ.

Приключенската лента е въодушевена от приказния увеселителен парк Дисниленд и една от първите зрелищни атракции в него, отворила порти в далечната 1955 година.

Зад тази видимо радостна анотация обаче, стои извънредно вълнуваща история, която ще ни накара да погледнем на приключенията в джунглата от една доста, доста по-различна страна.

Още в първия филмов откъс на кино лентата ставаме очевидци на същинска буря от страсти и обрати, които се трансформират в пречка към заветната цел.

А тя се намира надълбоко в негосотприемните глъбини на дивата джунгла, към които уверено се е отправила зашеметяващата Емили Блънт.

За да открие мистично дърво с лечебна мощ, тя се нуждае от специфичен превоз през бурните води на Амазония. Затова наема опитния капитан на транспортен съд и екскурзовод Дуейн Джонсън, с цел да я съпроводи бързо и безвредно, само че в действителност двамата се озовават в безпощадния капан на джунглата.

Смъртоносни влечуги, невероятни създания, мрак и неприятели, както и безчет други трудности ще ги следват неразделно до самия край. Какъв ли ще е той обаче?

Режисьор на „ Круиз в джунглата “ е Жауме Колет-Сера, а сюжетът е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа.

Във кино лентата вземат участие Емили Блънт, Дуейн Джонсън, Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирез, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР