Круизите са любим начин за разпускане на мнозина. Някои ги

...
Круизите са любим начин за разпускане на мнозина. Някои ги
Коментари Харесай

Без дрехи, но със задръжки - какво се случва на нудистките круизи

Круизите са обичан метод за разформироване на мнозина. Някои ги избират поради опцията елементарно да доближат до разнообразни точки на света без доста прекачвания, разнасяне на багажи и други неудобства. А на други им хареса да бъдат в намерено море за дълго, а трети имат по-различни желания и потребности, които също към този момент могат да бъдат задоволени.
 #ultimateworldcruise или „ най-епичния международен круиз ” - 60 страни, 7 континента и 9 месеца на борда на транспортен съд
60 страни, 7 континента и 9 месеца - какво е да си на борда на „ най-епичния международен круиз ”

Впечатления от първо лице

Американската компания Bare Necessities провежда едни по-различни круизи, на които всички пасажери са... без облекла. На този вид нудистко премеждие има някои съществени правила, които се съблюдават прецизно, с цел да могат всички да се насладят на почивката си, както и на голотата.

Около половин час след потеглянето на круизния транспортен съд от пристанище капитанът оповестява на пасажерите, че към този момент могат да смъкват облеклата си и да останат по този начин, както майка ги е родила. От този миг нататък са забранени и фотосите на плавателния съд, с цел да не се тормози никой, че негови голи фрагменти могат да изтекат в обществените мрежи.

Персоналът на круиза е облечен, а никой от компанията не е задължен да работи навръх тези пътешествия, в случай че не се усеща комфортно. А всички са задължени да носят облекла в заведенията за хранене за хранене на борда. Е, никой не те кара да бъдеш гол през цялото останало време - може и просто да се наслаждаваш на останалите.

Важно конкретизиране, което правят от компанията уредник, е, че концепцията на тези нудистки  е не да се трансфорат в място за неконтролирани полови занимания, а да разбият обществената стигма върху голотата и да дадат опция на всеки да се любува на същинската си същина, без да би трябвало да се прикрива.

" Социалната голота не е полова интензивност и ние се стремим да разсеем неправилното разбиране, че е всичко друго, само че не и естествено и красиво ", безапелационни са от Bare Necessities. А като голям бонус техните клиенти получават опцията да видят едни от най-красивите места по света, написа Unilad.
 Icon of the Seas - най-големият круизен транспортен съд в света е подготвен за завършения
Какво има на борда на най-големия круизен транспортен съд в света

Тук нищо няма да ни липсва

Огромните и първокласни круизни кораби събират хиляди пасажери, като не всички са млади, както евентуално си мислим. Те са на всички възрасти, само че несъмнено млади по дух и със свободно мислене. На борда може да срещнем и цели фамилии, които са последователи на нудитската философия и концепцията за приемане на себе си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР