Кротка съпруга и футболно първенство - взаимноизключващи се, но не

...
Кротка съпруга и футболно първенство - взаимноизключващи се, но не
Коментари Харесай

Как звездните двойки гледат Еврофутбола у нас

Кротка брачна половинка и футболно състезание - взаимноизключващи се, само че не и невъзможни. Европейското, откъснало мислите на хората от ковид и политиката, постоянно е причина за фамилни дрязги. И въпреки всичко, има изключения, когато всичко вкъщи е спокойно и добродушно.

Здравко и Катя от звездния дует „ Ритон “ нямат разногласия, когато пристигна време за следващия мач. Катя не пречи на обичания си, а и той не е толкоз чак разпален по играта. „ Катя не гледа с мен мачове, само че и аз не проследявам всички. Нямам любимец, само че има игра, която ми харесва, и такава, която не. Не одобрявам примерно тима на Германия - този вид силов и нападателен футбол, с привкус на ММА мач, като на война. В него няма хубост, каквато има при холандците и португалците “ , споделя Здравко пред вестника.

Улисани в работа, ритонците нямат време да наблюдават всеки мач. Двамата се готвят за нов албум, видеоклипове, а във връзка 45 години на сцена следващата година ще създадат огромно турне.

Кулинарният гypy Ути Бъчваров счита, че дамата, в случай че желае да гледа футбол, може, само че в случай че не желае, не би трябвало да пречи. „ Не прекаляваме с мачовете у дома, не желая дъщерите ми да имат контакт с футболисти, изключително с български. Жена ми не ми пречи, нямам фамилен проблем с футбола , разкрива Чти. Според Бъчваров положителната игра е театър, а шампионата е благополучен миг за хората. Само дребното аудитория е разочароващ факт съгласно него.

„ Много приятни страсти ни носи шампионата. Видяхме огромното семейство на Европа и мускетарския лозунг „ Един за всички, всички за един! “ при случая с колабиралия футболист “, счита Ути. Той също няма любимец за успеха. Казва, че с цел да не си предизвиква непотребни страсти, постоянно е за по-добрия.

С татко си, а не с половинката си Диана обича да гледа футбол чаровният артист и артист Орлин Павлов . „ Не съм подобен ентусиаст, че да не сядам пред тв приемника без ракия и салата и да викам прочувствено. Жена ми не ми пречи, само че и не гледа с мен. Обичам да виждам с татко ми, от време на време вървя при родителите ми на посетители, с цел да споделят този миг с него ”, разкрива Орлин. Павлов симпатизира на Германия и Португалия, само че също няма обичан тим.

По всичко проличава, че известните персони у нас одобряват шампионата като време на приятна утеха, без да влагат непотребни пристрастености и най-важното без да влизат в фамилни спорове, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР