Критикът на Кремъл Алексей Навални заяви в , че е

...
Критикът на Кремъл Алексей Навални заяви в , че е
Коментари Харесай

Алексей Навални беше обявен за терорист

Критикът на Кремъл Алексей Навални съобщи в, че е прекласифициран като ``терорист`` и ``екстремист`` и към този момент не се смята, че има евентуална заплаха да избяга от пандиза. Той съобщи, че за терористи най-вече се афишират " мюсюлмани, националисти и футболни фанатици ". Навални е бил извикан да се яви пред комисия, която е гласувала единомислещо за смяна на статута му.

Затворническата комисия анулира категоризирнето на 45-годишния Навални като ``склонен към бягство``, което той получи още със залавянето си в Москва през януари. Навални и юристите му се оплакаха, че това определение се равнява на мъчение, тъй като значи, че пазачите би трябвало да го будят на всеки час всяка вечер, с цел да го ревизират.

``Това е добра новина``, написа Навални. " Проверките на екстремисти и терористи не са толкоз изтощителни, що се касае за бегълците. Страхувах се, че ще бъда длъжен да целуна портрета на [президента Владимир] Путин или да науча наизуст цитати от [бившия президент Дмитрий] Медведев, само че това не се случи``, сподели той, представен от ``Свободна Европа``.  " Точно над леглото ми има дребен знак, който споделя, че съм ``терорист ".

Навални не сподели за какво формалните лица са решили да сменят статута му, само че по-рано тази година неговата Фондация за битка с корупцията и мрежата му от районни офиси бяха избрани за " екстремистки организации " от съветското министерство на правораздаването.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР