Кристина Апългейт присъства на церемонията си в Холивудската алея на

...
Кристина Апългейт присъства на церемонията си в Холивудската алея на
Коментари Харесай

Трогващ и чакан момент: Кристина Апъглейт със звезда на Алеята на славата

Кристина Апългейт участва на церемонията си в Холивудската алея на славата на 14 ноември, която означи първата обществена поява на носителката на " Еми " след разкриването на диагнозата ѝ множествена склероза напролет на 2021 година, оповестяват от.

Първоначално Апългейт трябваше да получи своята звезда на Алеята на славата през 2020 година, само че пандемията отсрочи церемонията. Тя разгласи диагнозата си за Министерски съвет в Twitter през 2021 година по време на продукцията на третия и финален сезон на комедията ѝ " Dead to Me " на Netflix.

Преди появяването на Апългейт, тя беше почетена на церемонията на Алеята на славата от звездите от хитовия сериал " Женени с деца " Кейти Сагал и Дейвид Фаустино. 

Сагал се задави, когато сподели на Апългейт: " Не си сама. Всички ние сме тук. " Колежката на Апългейт от " Мъртва за мен " Линда Карделини и създателката на сериала Лиз Фелдман също бяха на разположение, с цел да отдадат респект на Апългейт.

Christina Applegate gets her star on the Hollywood Walk of Fame. Pictured here within her costars from “Married With Children ”, David Faustino and Katey Sagal.
— Mike Sington (@MikeSington)
Апългейт излезе на подиума на церемонията на Алеята на славата, подпомагана от Сагал, екранната ѝ майка от " Женени с деца ", която остана на сцената с нея по време на речта ѝ. Апългейт се разплака, до момента в който говореше за щерка си и ѝ благодари, че я е подкрепяла по време на диагностицирането на Министерски съвет.

Christina Applegate tears up while thanking her family for always " taking care of her " as she receives her star on the Hollywood Walk of Fame.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР