Кристиано Роналдо все пак ще приключи славната си кариера в

...
Кристиано Роналдо все пак ще приключи славната си кариера в
Коментари Харесай

Официално: Роналдо приключва кариерата си в Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо въпреки всичко ще завърши славната си кариера в едно затънтено за футбола място - Саудитска Арабия. Днес суперзвездата подписа своя контракт и бе показан като нов футболист на " Ал Насър ".

За този трансфер се заприказва още при започване на международното състезание в Катар, а след края му слуховете се ускориха, без значение че президентът на арабския клуб отхвърли публично преди няколко дни да има договорка.

37-годишната португалска мегазвезда е подписал до 2025 година, когато ще бъде на 40 и това очевидно ще е последният му клуб като деен състезател. Финансовите параметри не бяха обявени, само че се твърди, че Роналдо ще получава баснословните $75 млн. на година. По време на трансферните спекулации за прекосяването на португалеца една от главните тематики бе, че той ще играе единствено 2.5 година за " Ал Насър " (това съответствува с формалното известие за продължителността на контракта на футболиста), а по-късно ще бъде дипломат на Саудитска Арабия в поддръжка на кандидатурата на страната, дружно с Египет и Гърция, за домакинство на международното състезание през 2030 година В международните медии се спекулираше, че Роналдо ще получава за това по към $200 млн. годишно.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР