Кристиано Роналдо вкара два гола за Ювентус при завръщането си

...
Кристиано Роналдо вкара два гола за Ювентус при завръщането си
Коментари Харесай

Роналдо се завърна с два гола след изкаран COVID-19

Кристиано Роналдо вкара два гола за " Ювентус " при завръщането си в игра след изкарана зараза от COVID-19. Той вкара втория и последния гол (от дузпа) за успеха с 4:1 в гостуването против новака " Специя " в дуел от VI кръг от Серия А. Португалецът не бе играл от 11 октомври, откакто на 13-ти бе диагностициран с ковид. Треньорът Андреа Пирло го пусна в игра в 56-ата мин. и единствено три минути по-късно Роналдо се разписа. След това той бе прецизен в 76-ата мин.

Другите две попадения за " Юве " означиха Алваро Мората в 14-ата мин. и Адриен Рабио в 67-ата. За домакините, в чиито състав не бе невъзстановеният от разтежение Андрей Гълъбинов, вкара Томазо Побега в 32-ата мин. за 1:1.

Кръгът се запомни и с ново впечатляващо осъществяване на ветерана Златан Ибрахимович. 39-годишният деец донесе успеха на " Милан " с 2:1 на открито над " Удинезе " с гол от задна ножица в 83-ата мин. Това бе негов седми гол от началото на сезона. След триумфа " Милан " е отпред в класирането с 16 т. Втори е " Ювентус " с 12, колкото има и идващият - " Аталанта ".

В различен мач от през днешния ден " Лацио " победи " Торино " с 4:3 като посетител и излезе на 7-о място с 10 т.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР