Кристиано Роналдо отбеляза завръщането си в титулярния състав на Манчестър

...
Кристиано Роналдо отбеляза завръщането си в титулярния състав на Манчестър
Коментари Харесай

Роналдо се завърна с гол и Манчестър Юнайтед записа категорична победа

Кристиано Роналдо означи завръщането си в титулярния състав на Манчестър Юнайтед със 701-то си попадение в клубния футбол, а " алените дяволи " записаха удобна победа с 3:0 против Шериф Тираспол и излязоха от група " Е " на Лига Европа.

Юнайтед е втори с три точки пасив от Реал Сосиедад. Двата тима ще си оспорват първото място в Испания идната седмицак предава Спортал.

След като бе изваден от състава за мача с Челси през уикенда поради неприятна дисциплинираност, Роналдо получи непредвидена опция за реванш към мениджъра Ерик загар Хаг. Португалецът се възползва и се разписа в 81-та минута след центриране на Бруно Фернандеш. Топката в началото бе отбита от вратаря Максим Ковал, само че португалецът вкара на добавка за крайното 3:0.

Останалите голове вкараха Диого Далот в 44-та минута и Маркъс Рашфорд в 65-ата.

Ференцварош пък е сигурен участник в елиминациите след тъждество 1:1 с Монако. Унгарците водят с три точки на представителя на Франция и с четири на Цървена звезда и Трабзонспор, които се срещнаха в Сърбия и домакините завоюваха с 2:1.

Нант резервира шансове да продължи напред, откакто надделя с 2:1 директния си противник Карабах. Игнатиус Ганаго вкара в петата минута на добавеното време за французите, които останаха на точка от отбора от Азербайджан преди последния кръг.

Във втория мач от група " G " сигурният отличник Фрайбург приключи 1:1 със сигурния финален Олимпиакос. 

Щурм Грац пък откри сладко възмездие за провалянето с 0:6 от Фейенорд, побеждавайки нидерландците с 1:0 в ответния мач. Отар Китешвили вкара единствения гол в третата минута на добавеното време и по този начин австрийците поведоха с три точки на Фейенорд на второто място в група " F ". 

Лидер е Лацио с тъждество в точките с Щурм, а Мидтиланд е финален с тъждество с Фейенорд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР