Кристиан Костов определено е сред най-големите певчески таланти на България

...
Кристиан Костов определено е сред най-големите певчески таланти на България
Коментари Харесай

Истински талант: Кристиан Костов за пробива в Китай, любовта и музиката

Кристиан Костов несъмнено е измежду най-големите певчески гении на България – неслучайно през 2017 година е определен да показва страната ни на фестивала „ Евровизия 2017 “ с песента „ Beautiful Mess “, описват от канала във.



И, несъмнено, тъкмо този гений му завоюва почетното второ място.

Истинска горделивост е да прославиш България на такова ниво. За него това сигурно е била огромна стъпка, тъй като на такава сцена той не просто показва себе си, той показва цяла страна. Преди това младежът е взел участие и в българското издание на X Factor.

През годините той става все по-непредсказуем както с творчеството си,

по този начин и с външния си тип. Стилът му несъмнено е доста друг и самоуверен и тъкмо затова е и много подложен на критика.

През 2019 година той дебютира в Китай като най-младия играч в дългогодишния певчески китайски конкурс "Singer ".

Целият му театрален облик, както и тъкмо този друг жанр за мода, завоюваха любовта на стотици китайски почитатели. Според него даже не е толкоз мъчно човек да пробие в Китай, тъй като там се намира публика за всекиго.

През годините не малко пъти е оприличаван на жена поради екстравагантните си фотоси

в обществените мрежи. За него това даже не е обидно, тъй като въпреки всичко той е същински мъж и не се интересува по какъв начин тъкмо наподобява в очите на хората.

Последното му парче „ Built Different” е основано преди повече от година и е въодушевено от аниме .

За основаването му огромна роля има и брат му. Кристиан споделя, че когато основава музика, той доста постоянно не мисли въобще за себе си, а просто си показва някакъв сюжет и различен облик.

Младият гений към този момент е претърпял една същинска и споделена обич, тъй че това несъмнено е една от музите му за креативен напредък.

Повече какво споделя той - гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР