Кристиан Костов избяга от суетата и еуфорията около тоалетите за

...
Кристиан Костов избяга от суетата и еуфорията около тоалетите за
Коментари Харесай

Кристиан Костов без костюм на абитуриентския си бал

Кристиан Костов избяга от суетата и еуфорията към тоалетите за абитуриентския си бал, като се появи на празника си в Москва с всекидневно облекло. Момчето знамение, което се прочу, като завоюва рекордното за България второ място на „ Евровизия “, показа фрагменти от събитието в обществените мрежи, само че ги изтри часове по-късно. „ Няма да ги видите повече, ще се разпилян по света, само че приятелите няма да се не помнят, в никакъв случай “, написа изпълнителят на Beautiful Mess под фотосите.

След като още преди година бе признат писмено в компетентност пеене и композиране в „ Бъркли “, Ню Йорк, наесен се чака Костов да започва и образованието си в Съединени американски щати. „ Учебната година там коства 50 000 $. Не можех да причиня това не фамилията си, татко ми беше подготвен да се зароби със заем. Казах им, че ще работя, до момента в който не ми дадат цялостна стипендия. След два месеца преписка по мейл от „ Бъркли” споделиха, че са подготвени да ми дадат цялостна стипендия в случай че се изучавам добре първата година. Умрях от кеф, не можех да допускам! “, изповяда се тогава Крис.

Междувременно напълно скоро той ще пусне на пазара и първия си краткосвирещ албум. „ Напълно подготвен е, предали сме всичко, което зависи от нас, само че към момента нямам право да издавам никакви детайлности, в това число и по кое време ще можете да го купите. Успях обаче да го пусна на някои близки другари и те споделиха, че това е най-хубавото нещо, което съм правил в миналото “, въодушевен е артистът, като дава обещание, че през лятото ще се завърне на българска територия за почитател среща и концерт.

Сред звездните зрелостници тази година е и поп дивата Тита. Любимката на Криско отпразнува мотива в родния си град Силистра, смени две рокли, а неин джентълмен бе приятелят й Викторио. „ Славата не ми е пречила в учебно заведение. Знам къде е границата. След време, даже да станеш най-големият в света, би трябвало да си постоянно човек с хората “, безапелационна е певицата, която се дипломира от езиковата гимназия „ Пейо Яворов “ в Силистра. През новата образователна година Христина Христова, както е същинското име на звездата, има намерение да учи бизнес компетентност.

До 12 през последните дни броиха и близнаците на мустака на народа Милко Калайджиев – Александър и Антонио. Двамата приключиха езиковата гимназия "Асен Златаров " в Хасково. Антонио към този момент е признат да учи архитектура в София. На Алекс обаче му предстоят изпити по биология и химия, с които ще кандидатства медицина в столицата или във Варна. „ Забранил съм им да стават реализатори. Пеят подправено. Можех да помоля Криско да направи едно парче за двамата, на рапър не му би трябвало да пее “, намигна по време на празника изпълнителят на „ Готина си “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР