Кристиан Ериксен вече е добре. Халфът на Дания се свлече

...
Кристиан Ериксен вече е добре. Халфът на Дания се свлече
Коментари Харесай

Ще може ли Кристиан Ериксен отново да играе футбол?

Кристиан Ериксен към този момент е добре. Халфът на Дания се свлече на терена по време на мача сред Дания и Финландия на Евро 2020 и тормози целия футболен свят. За благополучие, бързите реакции на капитана Симон Кяер, на рефера Антъни Тейлър и на медицинските екипи избавиха живота на футболиста на " Интер ".

Въпреки ужаса, който претърпяха двата отбора, срещата бе доиграна. Финландия победи с 1:0 и записа сполучлив дебют на еврофинали.
Снимка: Reuters
Самото доиграване на срещата обаче не се одобри добре измежду експерти и почитатели, които упрекнаха УЕФА, че гледа единствено парите и по тази причина не е било решено мачът да приключи в различен ден.

Ериксен е под наблюдаване в болница. Правят му проучвания, с цел да се откри каква е била повода за загубата му на схващане. Досега в никакъв случай не е имал проблеми със сърцето.

Най-вероятно 29-годишният полузащитник е получил сърдечен арест. Специалистите обаче дават разнопосочни отзиви дали той ще може да се завърне на терена, както и дали ще успее да се възвърне изцяло.

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР