Крис Нот, когото познаваме като актьора, изиграл Тузара в Сексът

...
Крис Нот, когото познаваме като актьора, изиграл Тузара в Сексът
Коментари Харесай

Крис Нот с прекратен договор след обвиненията в сексуално насилие

Крис Нот, който познаваме като артиста, изиграл Тузара в „ Сексът и градът “, изгуби контракта си с организацията „ А3 Artists Agency “. Причината – три дами го упрекнаха в полово посягане и тормоз. Наскоро две дами споделиха пред изданието „ The Hollywood Reporter “, че са били негови жертви, а преди броени дни и трета жена описа пред “ The Daily Beast ”, че Нот я е опипвал без нейно единодушие през 2010г., когато е била на 18 години.

Подобно на другите две хипотетични жертви с псевдоними Зоуи и Лили, третата дама е поискала анонимност и е избрала да се показа като Ейва. Тя споделя, че случаят е станал, до момента в който е работила като хостеса и певица в ресторант. Според нея артистът се е държал извънредно фамилиарно и е имал тип на пийнал. След като промяната й завършила, Нот я наблюдавал в офиса към ресторанта, с цел да останат сами. По думите й той я целунал и притиснал към себе си, макар явното й отвращение и опозиция. Според нея, Нот не приемал „ не “ за отговор. В желанието си да го отхвърли, тя решила да го заблуди, като му споделила да се видят на друго по-подходящо място. Той приел, а срещата в никакъв случай не се състояла, тъй като тя спряла да дава отговор на известията му. Ейва разказала на шефа си, както и на другари за случилото се, но началникът й не повярвал на казаното и я отпратил с думите, че в никакъв случай не би се заинтересувал от някой нищожен като нея.

Преди броени дни последва още едно самопризнание, което наля в допълнение масло в огъня. Атрисата Зоуи Лестър-Джоунс  не се поколеба да излезе с името си и също упрекна Нот, че държанието му е било неуместно и „ хищническо “. Тя описа, че на няколко пъти е ставала очевидец по какъв начин артистът се е държал несвоевременно с нейна колежка на фотосите на „ Закон и ред “.

„ Той беше пийнал на снимачната площадка. Държеше бутилка с бира под масата и пиеше, когато камерите не работеха. Веднъж даже се приближи до мен и ми прошепна, че ухая хубаво. Истината е, че той се възползва от фантазията, която дамите си бяха построили за Тузара. “

Междувременно звездите от „ Сексът и градът “ Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън споделиха позицията си в обществените медии, като показаха поддръжката си към дамите.

„ Дълбоко натъжени сме да чуем обвиняванията против Крис Нот. Подкрепяме дамите, които споделиха за своите мъчителни прекарвания. Знаем, че им е било мъчно да го сторят и ги поздравяваме за смелостта. “

 

pic.twitter.com/YNLgSY5JWv
— Kristin Davis (@KristinDavis) December 21, 2021
Всички тези обвинявания са сериозен удар против кариерата на артиста, а резултатите не закъсняха. Освен че се сбогува с договора си с организацията и компанията за фитнес уреди Peloton смъкна рекламата с негово присъединяване, той загуби договорка за 12 милиона $ от продажба на марката си текила. Сделката е била дълго чакана, защото се приготвя от август и е трябвало да бъде осъществена предходната седмица.
Успя ли #MeToo да промени Холивуд?

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР