Криптовалутата функционира като дигитална валута, защитена чрез блокчейн технология, без

...
Криптовалутата функционира като дигитална валута, защитена чрез блокчейн технология, без
Коментари Харесай

Топ 5 най-добри стратегии за инвестиция в криптовалути за начинаещи

Криптовалутата действа като цифрова валута, предпазена посредством блокчейн технология, без физическа обезпеченост, само че отворена за капиталови благоприятни условия.

Съществуват голям брой способи за вложение в криптовалута, в това число директна покупка или вложение в крипто насочени предприятия.

В тази публикация може да разгледате пет тактики за начинаещи крипто вложители:

  • Крипто скалпинг: Тази бърза тактика се основава на незначителни съмнения на цените, с цел да генерира облаги. Скалперите се концентрират върху краткосрочни покупко-продажби и разчитат на точни влизания или излизания от пазара в границите на един ден, като проучват историческите трендове и размери.
  • Арбитражна крипто търговия: Включва покупка на криптовалута на една борса и продажбата ѝ на по-висока цена на друга. Тази тактика се възползва от ценовите несъответствия в другите платформи. Например, закупуването на Биткойн на борса А на цена $20,000 и продажбата му на борса Б на цена $20,500 дава облага от 500 $.
  • Купуване и държане (HODLing): Популярна измежду начинаещите, тази тактика включва закупуване на криптовалута , съхраняването ѝ в крипто портфейл за нескончаем интервал от време и продажбата ѝ, когато цената ѝ нарасне. Това е прочут дълготраен капиталов метод.
  • Дневна крипто търговия: За разлика от HODLing, дневната търговия включва покупка и продажба на криптовалута в границите на една комерсиална сесия. Тя има за цел да се извлече облага от краткосрочните пазарни придвижвания, като се употребява волатилността на криптовалутите.
  • Осредняване на инвестицията (DCA): Тази необятно възприета тактика включва поредно вложение на дребни суми пари в криптовалута с течение на времето вместо еднократна сума. Например, вложение на $10 в Биткойн месечно в продължение на една година, вместо $120 едновременно. Поддържането на поредност при DCA понижава капиталовите опасности, като изисква непрекъснат ангажимент, без значение от съмненията на пазара. Разбираемо е, че запазването на уговорката може да е предизвикателство, изключително по време на спадове, само че историята демонстрира, че пазарите могат да се съживят.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР