Криминално проявени са заловени да крадат във варненски магазини, съобщават

...
Криминално проявени са заловени да крадат във варненски магазини, съобщават
Коментари Харесай

Хванаха двама криминално проявени да крадат от магазини във Варна

Криминално проявени са хванати да крадат във варненски магазини, оповестяват от полицията.

На 4 март е постъпил сигнал за кражба от магазин за хранителни артикули, намиращ се на територията на Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Варна. Неизвестно лице е направило кражбата на хранителни артикули от стелажите на магазина. След извършени оперативно-издирвателни действия и дейности по следствие на случая е открито, че причинител на действието е П.И. (41 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан.

По случая е формирана кореспонденция, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Само два дни по-рано е постъпил сигнал за кражба от магазин за хранителни артикули, намиращ се на ул. „ Горна студена “. Неизвестно лице е направило кражбата на хранителни артикули от стелажите на магазина. След извършени оперативно-издирвателни действия и дейности по следствие на случая е открито, че причинител на действието е А.А. (62 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирана кореспонденция, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР