Криминално проявен пловдивчанин бе задържан за серия кражби на територията

...
Криминално проявен пловдивчанин бе задържан за серия кражби на територията
Коментари Харесай

Задържаха мъж, извършил редица кражби в Пловдив

Криминално проявен пловдивчанин бе арестуван за серия обири на територията на Второ районно управление (на МВР) в Пловдив. В хода на извършено следствие е открито, че в края на предишния месец 31-годишният мъж лишил общо над 200 лв. от два незаключени автомобила, паркирани на ул. „ Вегетарианска “ и ул. „ Равнища “. В същия интервал той направил и кражба на маса от заведение на ул. „ Младежка “. Работата за изясняване на съпричастността му и към други похищения продължава.
Прочетете още
От чиновници на Шесто районно управление (на МВР) пък е задържан различен гражданин на регионалния град, също с богато престъпно досие и осъждан. Той е на 23 години и съгласно събраните доказателства през вчерашния ден отмъкнал с щурм пари и документи от паркиран автомобил в складова база в Източна промишлена зона.

Трима причинители на похищения пък са арестувани от чиновници на РУ-Стамболийски. Двама от тях – юноша на 23 години и 18-годишен с криминалистични регистрации, са  заподозрени за обири от моторни транспортни средства в село Устина. В дирите им служителите на реда влезнали доста бързо през вчерашния ден, след подхванати инспекции за отнети разнообразни парични суми от лека кола и микробус.

По първични данни в единия автомобил причинителите влезнали през отворена врата, а в другия  - посредством потребление на техническо средство. Междувременно в полицейския арест попаднал и 32-годишен престъпно проявен мъж, откраднал бутилка марков алкохол от магазин в село Цалапица в края на предишния месец. По случаите са формирани досъдебни производства.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР