Kриминална полиция удари бизнеса на търновец, който отдавна няма фирми

...
Kриминална полиция удари бизнеса на търновец, който отдавна няма фирми
Коментари Харесай

Заможен търновец с куп имоти и луксозен джип остана без бизнес внезапно


Kриминална полиция удари бизнеса на търновец, който от дълго време няма компании и се занимава с развъждане на животни. 45-годишният Недялко Н. има куп парцели в две общини – В. Търново и Г. Оряховица, написа borbabg.com.

Наркофермерът кара първокласен джип за близо 100 000 лв. и друга кола, която очевидно употребява за тайния си бизнес. По време на полицейската интервенция в понеделник от парцели на мъжа, който досега не е бил прочут на Министерство на вътрешните работи, са били конфискувани над 40 кг канабис и близо 300 саксии с растения. Освен това в апартамент в остарялата столица и в стопанска сграда в Шемшево са открити две съвременни съоръжения за развъждане на марихуана.

Служителите на районните ръководства във В. Търново и Г. Оряховица и бранш „ Противодействие на престъпната престъпност” при ОДМВР са направили претърсвания на парцели във В. Търново, Г. Оряховица, селата Шемшево, Беляковец и Самоводене и два леки автомобила, всички употребени от 45-годишния мъж. В жилището в регионалния град полицейските чиновници се натъкнали на апаратура за развъждане на марихуана, торове, почвена примес, 90 саксии със засети растения от рода на конопа и 1200 грама сушаща се листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис.



В стопанска сграда към парцел в Шемшево е открита и конфискувана втора апаратура, 200 саксии със засети растения с тегло на листната маса 35 кг и 1300 грама изсушени глави тревиста маса. В жилището в железничарския град не е намерено нищо. Част от парцелите били фамилна благосъстоятелност, а животни Недялко гледал в Шемшево. Допреди няколко години той е имал компании и присъединяване в сдружения с друг предмет на активност, само че към този момент нито една не е настояща, сочи информация в Търговския указател.

45-годишният състоятелен търновец, чиито законни приходи към този момент са неразбираеми, е арестуван с полицейска мярка до 24 часа. По случая е стартирано досъдебно произвеждане. Вчера не стана ясно дали прокуратурата ще задържи за по-дълго време мъжа след първата от началото на годината полицейска акция против производството на дрога в региона.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР