Криминалисти са задържали в Карлово 25- годишен местен жител, за

...
Криминалисти са задържали в Карлово 25- годишен местен жител, за
Коментари Харесай

Карловски дилър с каскада пред полицаи, за която ще се говори години СНИМКИ

Криминалисти са задържали в Карлово 25- годишен локален гражданин, за който разполагали с оперативна информация, че има и популяризира дрога.

В момента на задържане младият мъж се опитал да осуети инспекцията и изхвърлил в панер за боклуци полиетиленова торба с марихуана, която носел в себе си.

В условия на необходимост последвало претършуване на адреса, населяван от лицето. В жилището му били открити и конфискувани 44,020 гр. марихуана, електронна везна за разтеглянето и на дози, по която имало и следи от амфетамин.

Мъжът е направил закононарушението в период на условно наказание за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции. В хода на стартирано бързо произвеждане са разпитани и 7 лица, които са били негови клиенти.

Първоначално дилърът е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР, а в следствие за 72 часа с разпореждане на Окръжна прокуратура Пловдив. Работата по документиране на случая продължава проверяващ служител на реда и чиновници от група „ Криминална полиция “ при районно управление (на МВР) Карлово.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР