Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха автор на домова кражба близо до

...
Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха автор на домова кражба близо до
Коментари Харесай

Арестуваха пловдивчанин, нахлул в дома на мъж в Мало Конаре

Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха създател на домова кражба покрай Пазарджик.

Преди две седмици в полицейското ръководство на регионалния град била получена тъжба от 58-годишен гражданин на село Мало Конаре. Той съобщил, че през нощта на 30 януари се събудил тъй като усетил, че в къщата му е влезнал човек. След като станал неканеният посетител съумял бързо да избяга.

Апашът е отмъкнал мобилен телефон, персонални документи и сума от 20 лв.. С изясняване на случая се заели чиновници от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик.

След близо двуседмично следствие те открили, че създател на домовата кражба е 21-годишен пловдивчанин. Апашът е арестуван, а по случая се води кореспонденция.

Припомняме, че на 6 февруари през нощта крадец беше нахлул в къща в Скутаре и тършуваше, до момента в който притежателя на парцела спи на метри от него. Записът от камера, на който беше снимано по какъв начин наглият мъж рови във движимостите на мъжа,помогна за неговото разкриване. Преди няколко дни крадецът беше арестуван с още 3-ма апаши.Рецидивистите неведнъж са арестувани за сходни закононарушения и са признали за част от осъществените обири.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР