Криминалисти от РУ-Дряново разкриха малка оранжерия, изградена в къща в

...
Криминалисти от РУ-Дряново разкриха малка оранжерия, изградена в къща в
Коментари Харесай

Нидерландци си направиха оранжерия с канабис в къща в Габровско

Криминалисти от РУ-Дряново разкриха дребна оранжерия, построена в къща в село Косарка, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Иззети са огромно количество канабис и таблетки екстази и са арестувани двама мъже. Операцията е извършена под надзора на прокуратурата.

На 31 март криминалисти на РУ-Дряново са претърсили къща в село Косарка, населявана от 53-годишен нидерландски жител и 54-годишна негова сънародничка. В рамките на процесуално-следствените дейности е открито, че една от стаите на дома била приспособена и оборудвана за оранжерия за развъждане на канабис.

Иззети са рефлекторна лампа, два вентилатора, електронен термометър и други движимости, способствали за отглежданите канабисови растения. Иззети са и 15 растения, като отделената листна маса е с тегло 1118 грама, близо 400 г суха зелена листна маса, дали присъщата индексация за канабис при наркотеста, таблетки екстази.

Двамата непознати жители са арестувани за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения, а работата по документирането му продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР