Крилото на Ювентус Филип Костич отпадна от състава на Сърбия

...
Крилото на Ювентус Филип Костич отпадна от състава на Сърбия
Коментари Харесай

Сърбите ще са без ключов играч тази вечер в Подгорица

Крилото на Ювентус Филип Костич отпадна от състава на Сърбия за мача с Черна гора от евроквалификациите поради възпалено сухожилие, оповестяват сътрудниците от sportal.rs.

30-годишният състезател се намираше в отлична форма и беше главен източник на креативност в офанзива за Юве този сезон, като вкара три гола и направи 11 асистенции в 38 мача.

Костич игра 90 минути за успеха с 2:0 против Литва преди дни, само че след мача се оплака от травма, която няма да му разреши да излезе против Черна гора.

" Лоши вести за нас, той напусна лагера на тима. Става въпрос за инфектиране на ахилесовото сухожилие. Нямаше потребност да поемам опасности и решението беше той да се върне в клуба ", сподели селекционерът на Сърбия Драган Стойкович на конференция.

Костич ще премине медицински проби с Ювентус през идващите дни, с цел да се дефинира какъв брой дълго ще се възвръща. Очаква се негов заместител в състава на Сърбия тази вечер да бъде играчът на Легия (Варшава)Филип Младенович.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР