Крилото на Лос Анджелис Лейкърс Кайл Кузма ще изглежда по

...
Крилото на Лос Анджелис Лейкърс Кайл Кузма ще изглежда по
Коментари Харесай

Кузма ще бъде изцяло преобразен този сезон

Крилото на Лос Анджелис Лейкърс Кайл Кузма ще наподобява по напълно друг метод през новия сезон, разкри генералния управител на клуба Роб Пелинка. Дългогодишният сътрудник на Коби Брайънт, който в този момент заема значимата позиция в калифорнийския отбор прибавя, че лятото сред първия и втория сезон постоянно е извънредно значимо за даден състезател, а през последните няколко месеца Кузма работил извънредно крепко.

“Когато стъпи на паркета за първия ни мач ще го видите видоизменен. Той е с напълно изменена физика. Има по-силен тил, по-здрави плещи. На няколко пъти през лятото работи дружно с Коби по отношение на работата с крайници. Тренира много и на лекоатлетическата писта. Ще видите много промени”, сподели Пелинка пред клубния уеб страница.

23-годишният Кузма остави отлични усещания през новобранския си сезон, като си заслужи място в тима на най-хубавите новаци. Това се случи след 16.1 точки, 6.3 битки и 1.8 асистенции приблизително в 77 мача за Ел Ей през дебютната му акция като професионален баскетболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР