Крилото на Индиана Боян Богданович се оказа основната фигура за

...
Крилото на Индиана Боян Богданович се оказа основната фигура за
Коментари Харесай

Богданович измъкна хърватите срещу Италия

Крилото на Индиана Боян Богданович се оказа главната фигура за Хърватия, измъквайки страната си при гостуването на Италия, извоювано със 78:72. “Ватрените” се нуждаеха от този триумф непременно, с цел да могат да са спокойни преди последния кръг от международните квалификации, в който гостуват на Румъния. При загуба нощес възможностите на балканците да прескочат първата фаза от пресявките щяха да изчезнат.

Богданович вкара 26 точки за 36 минути игра в Триест. Роденият в босненския град Мостар състезател се оказа непреодолима задача за италианците, които го фаулираха непрекъснато и в последна сметка той приключи с 15/17 в стрелбата от наказателната линия, допълвайки мощната си игра със 7 битки и 6 асистенции.

Ивица Зубац от Лос Анджелис Лейкърс вкара 12 точки, а Дарио Шарич от Филаделфия разочарова с едвам 9 точки и пукотевица от игра 2/15. За Италия Пиетро Арадори се отличи с 15 точки.

Хърватите са трети в подреждането на групата с актив от 2-3, колкото имат и втория Холандия и четвъртия Румъния. Италия е отпред с 4-1, като снощната загуба бе първа за тях.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР