Крилото на Байерн Мюнхен Лирой Сане претърпя истински ренесанс през

...
Крилото на Байерн Мюнхен Лирой Сане претърпя истински ренесанс през
Коментари Харесай

Сане: Нагелсман ми показва как да бъде още по-ефективен

Крилото на Байерн Мюнхен Лирой Сане претърпя същински подем през този сезон. Първата година на германеца при баварците беше сложна, само че в този момент той показва най-хубавото от себе си. Офанзивният състезател призна, че има страхотни връзки с Юлиан Нагелсман и е изцяло мотиваран да завоюва Шампионската лига.

„ Не бях удовлетворен от себе си след първия ми сезон. Знаех, че мога доста повече. Първите няколко месеца в Ман Сити също не бяха най-силните ми. В Байерн пристигнах след дълъг интервал на възстановяване”, стартира Сане пред Bild am Sonntag.

„ Винаги съм чувствал доверие към себе си от всички страни. Цялото управление и изключително Ули Хьонес ме поддържаха изцяло. Толкова доста поощряване не е всекидневно в един клуб”.

„ Изобщо не диря оправдания. Имах упования към себе си, че ще подобря играта си по-рано.Направих доста за това. Имам страхотни връзки с Юлиан Нагелсман. Той ми демонстрира още веднъж и още веднъж по какъв начин мога да бъда по-ефективен в неговата скица на игра и по какъв начин можем да се подобрим като екип”.

„ Не желаеме да позволим на никого да се приближи до нас в таблицата и желаеме да сме първенци още веднъж.В Шампионската лига, както постоянно, дребните елементи и моментната форма са доста решаващи.Все още не съм печелил шампионата и съм доста стимулиран да го направя”, продължи немският национал.

„ В момента ни виждам като най-хубавите в Европа дружно с Манчестър Сити, Челси и Ливърпул. Формата обаче може да се промени доста до края на сезона”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР