Крилото на БарселонаУсман Дембеле призна, че липсата на достатъчно работа

...
Крилото на БарселонаУсман Дембеле призна, че липсата на достатъчно работа
Коментари Харесай

Дембеле посочи причината за проблемите си с контузиите и кога ситуацията се е променила

Крилото на БарселонаУсман Дембеле призна, че неналичието на задоволително работа е била повода за множеството му травми в предишното, и разкри, че идването на Роналд Куман като треньор на тима е довело до позитивна смяна в това отношение.

“Контузиите идваха, тъй като на 20 години не работех по този начин, както в този момент. Ако искаш да си огромен състезател, би трябвало да се трудиш. Твоят гений не е задоволителен. Преди не го знаех, само че в този момент виждам, че е основно да работиш на и отвън терена. Дали изпитвах суматоха поради травмите? Да, започнах да изпитвам малко боязън. Мислех си, че във всеки един миг мога да се контузя. Всичко се промени с идването на Роналд Куман. Имах травма на бедрото и бях натрупал огромен боязън. После обаче всичко се промени за по-добро. Нещата се усъвършенстваха след тази контузия, когато пристигна Куман. 

Работих доста, с цел да избегна нови травми. Започнах да играя. Мисля, че тогава (сезон 2020/21 - б.р.) записах 46 мача. Говорих си с кондиционните треньори и моя персонален подобен. Тогава ми споделиха, че в случай че не работя, ще не преставам да се наранявам и че няма да се любувам на футбола. Какво се промени? Сега си имам персонален кондиционен треньор, който поддържа контакт с Иван Торес и останалите треньори в Барселона. Работя заран и имам спомагателни извършения след тренировките, с цел да засиля бедрените си мускули. В Барса има доста положителни треньори. Работя доста с клубния физиотерапевт Карлос Ногейра и с персоналния ми треньор ”, показа Дембеле в изявление за “Спорт ” и “Мундо Депортиво ”. 

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР