Крилото Жоржиньо напуска Лудогорец през лятото, твърди Тема Спорт. Националът

...
Крилото Жоржиньо напуска Лудогорец през лятото, твърди Тема Спорт. Националът
Коментари Харесай

Крило напуска Лудогорец

Крилото Жоржиньо напуща Лудогорец през лятото, твърди " Тема Спорт ". Националът на Гвинея-Бисау е бил безапелационен, че желае да си тръгне от Разград. Основната причина е, че фланговият футболист е част от дубъла на орлите. За втория състав Жоржиньо има 8 мача, като 4 от тях са пре пролетта. В Първа лига е записал едвам 3 срещи.

Играчът загуби доверието на някогашния ментор Анте Шимунджа. Очевидно е новият ментор Ивайло Петев не има намерение да разчита доста на 27-годишното ляво крило.

Жоржиньо е отказал и предложение за нов контракт. Това е и една от аргументите да бъда забит в дубъла, каквато процедура има в Лудогорец. Контрактът му с орлите е до лятото. Националът на Гвинея-Бисау пристигна при орлите през лятото на 2019-а от Сент Етиен. Оттам през 2018/19 Жоржиньо бе чартърен в ЦСКА.
 Лудогорец следи изкъсо голаджия от Румъния
Лудогорец следи изкъсо голаджия от Румъния

Той прави мощна акция, като досега има 26 турнирни мача, в които е отбелязал 10 гола

Разградчани също на собствен ред на два пъти го преотстъпваха - в египетския Вади Дегла и полския Висла Плоцк.

Жоржиньо и сътрудникът му са решили, че е пристигнало време за смяна и ново предизвикателство. Сега играчът бе част от селекцията на Гвинея-Бисау в квалификациите за Купата на Африка. Там игра още един от орлите - Шоу за Ангола, само че той получи травма в дуела с Гана и също влезе в лазарета. Там попадна още и Антон Недялков.

Тепърва ще стане ясно дали родният национал ще бъда вдигнат за четвъртфинала за Купата на България против Спартак Варна. Двубоят е на " Хювефарма Арена " на 4 април (вторник) от 17:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР