Кремъл не посочва краен срок за приключване на специалната военна

...
Кремъл не посочва краен срок за приключване на специалната военна
Коментари Харесай

Песков: Нито сме искали помощ, нито Путин е разочарован

Кремъл не показва краен период за привършване на " специфичната военна интервенция " в Украйна. Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков на брифинг тази заран отхвърли и да отговори на въпрос на публицисти дали е удовлетворен президентът Путин от резултатите от интервенцията.

На 18-тия ден от нахлуването на съветската войска в прилежаща Украйна, по думите на Песков - р уската специфична военна интервенция в Украйна се развива по проект и ще завърши в точния момент и в цялостен размер . Точна дата не се показва, не се показва и предварителна поръчка за дата.

" Не, не е оповестена ", сподели той, когато го попитаха дали Кремъл е оповестил предстояща или планувана последна дата на специфичната интервенция.

Русия има независим потенциал да организира специфичната военна интервенция в Украйна, увери още Песков и Русия не е желала военна помощ от Китай.

Кремъл също по този начин отхвърля мненията от страна на Съединени американски щати и Европейски Съюз за това, че интервенцията не протича по този начин , както би желал президентът Владимир Путин, са били маркирани в Москва, съгласно Ройтерс.

Според Песков изказванията за " разочарованието " на Путин от скоростта на придвижване на войските през Украйна са провокативни. Според него по този метод Брюксел и Вашингтон подтикват Москва да щурмува огромни градове , с цел да я държат виновна за гибелта на цивилни жители.

Въпреки че Министерство на защитата се въздържа от неотложен взлом на огромните градове, в това число Киев, защото това ще докара до огромен брой жертви измежду цивилното население, Песков не изключва да се стигне и до такава степен . Операцията е била планувана точно с оглед това да се избегнат боеве в обитаеми места, стана ясно на брифинга.

" Министерството на защитата, осигурявайки оптималната сигурност на мирното население, не изключва опцията да сложи под собствен цялостен надзор огромни обитаеми места... като се изключи зоните, употребявани за филантропична евакуация, " бяха думите на Песков.

Припомняме, че Русия поддържа тезата, че съветските въоръжени сили нападат извънредно обекти от военната инфраструктура, а противниковата страна употребява цивилни като жив щит.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР