Кремъл направи безпрецедентен коментар към медиите, свързан със здравословното състояние

...
Кремъл направи безпрецедентен коментар към медиите, свързан със здравословното състояние
Коментари Харесай

Кремъл направи безпрецедентно съобщение. Жив ли е Путин?

Кремъл направи невиждан коментар към медиите, обвързван със здравословното положение на президента Владимир Путин, написа „ Дейли мейл “.

Москва опроверга „ лъжите “, че 71-годишният Путин е умрял в първокласния си замък във Валдай. Това се случва, откакто Телеграм каналът „ Генерал СВР “, който има близки до съветската власт източници от службите, заяви, че през вчерашния ден в 20:42 ч. Путин е умрял.

От месеци се приказва, че Путин е неизлечимо болен от рак. Според „ Генерал СВР “ сега съветската власт употребява двойник на президента, до момента в който реши какво да прави. Съобщава се за суматоха и риск от прелом. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели пред РИА Новости, че тази информация е „ неуместна “. По-рано тази седмица се появи информация, че Путин е получил сърдечен арест. Кремъл отхвърли и нея.

Каналът „ Генерал СВР “ твърди, че сега се водят „ дейни договаряния “ в съветските служби по какъв начин да бъде оповестена информацията и какви ще са идващите стъпки. Няма без значение удостоверение на новината. Според украинското разузнаване Путин е тежко болен. Руският президент, за който има заповед за арест от Международния углавен съд в Хага за военни закононарушения, стартира пълномащабна война против Украйна през февруари 2022 година, която продължава и до през днешния ден.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР